Rumat vloeren

Wat Wij Doen

Blijven innoveren om onze dienstverlening, productkennis en adviezen te verbeteren. We voorzien in ‘het complete plaatje’.

Rumat Vloeren is gespecialiseerd in het realiseren van verschillende soort PVC-vloeren, houten vloeren gietvloeren en onderhoud. 

U komt bij ons langs, we voeren gesprekken over uw nieuwe vloer, zorgen ervoor dat alles in wordt gekocht, leggen de vloer én helpen u vervolgens met het onderhouden van uw nieuwe vloer.
We zijn geen leverancier van vloeren, we zijn uw partner. Bij Rumat Vloeren gaan we voor de lange relatie.

Bij Rumat Vloeren wordt u tijdens het proces ondersteund. Onze specialisten gaan met u in gesprek en luisteren naar uw behoeften. Weten wat er allemaal geregeld moet worden en de mogelijkhedenzijn maakt het proces aangenaam en leuker. Een nieuwe vloer uitkiezen doet u niet iedere dag, wij zorgen ervoor dat het geen complex iets wordt. Het is een pretje wanneer u voor ons kiest. Dat maakt ons uniek. We zijn er voor u.

Onze projecten

Trots op het opgeleverde werk. En het mooie, we hebben dit verzameld op een speciale pagina. U krijgt een beter beeld van de mogelijkheden en kunt desgewenst direct een afspraak inplannen. 

De werkwijze van Rumat Vloeren

Snel en makkelijk proces

Tijdens het adviesgesprek gaat u in gesprek met professionals. Samen komt u tot de perfecte vloer waarna er een legafspraak kan worden gemaakt.

Volledig maatwerk

Een vloer is maatwerk en zekerheid. Altijd. Naast de zekerheden van Rumat Vloeren bieden we zekerheid dat vloeren passend zijn bij uw wensen en behoeften.

In 4 weken uw nieuwe vloer

Niet lang hoeven wachten is iets unieks in onze branche. Binnen 4 weken na uw adviesgesprek kan uw nieuwe vloer gelegd zijn.

Wat zeggen klanten over ons?

Lees hier enkele recensies van klanten die u voor zijn gegaan.

Jip Odenhoven
Jip Odenhoven
2023-05-10
De absolute N•1 in vloeren in omgeving Eindhoven. Duidelijke afspraken, goede communicatie en natuurlijk een super strakke pvc visgraat vloer! Aanrader voor ieder die twijfelt.
Gina Van den Broek
Gina Van den Broek
2023-04-11
Super snelle en professionele service en mooi resultaat!
Martijn van Heesch
Martijn van Heesch
2023-03-31
Dit bedrijf heeft echt vakmensen in dienst! Alles was tot in de puntjes geregeld, van de uitstekende communicatie tot de geweldige service. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen!
Restaurant Indonesia
Restaurant Indonesia
2023-03-25
Rumat vloeren, wat een top bedrijf! Ze zijn netjes te werk gegaan! De vloer ziet er net zo strak uit als onze gevouwde loempia’s in filodeeg. Wij genieten er elke dag van, foto’s staan online op de website en hier klein kiekje van ons.
Driek Strijbosch
Driek Strijbosch
2023-03-08
Vakmannen met verstand van zaken. Erg fijn contact gehad met Stijn, zeer flexibele en meedenkende houding.
Ellen Smeets
Ellen Smeets
2023-02-02
Ontzettend goed geholpen. Fijne en vriendelijke communicatie. Vloer is heel mooi gelegd en alles is netjes achtergelaten. Erg blij met het eindresultaat
Sophie Crusio
Sophie Crusio
2023-01-31
Wij zijn heel erg tevreden over de prachtige pvc vloer die gelegd is! Communicatie en advies door Stijn is echt top. Echt een fijne klantbeleving!
Carmen Lennards
Carmen Lennards
2023-01-27
Goeie service aan het begin van het traject. Het leggen ging snel maar deskundig! Goed werk mannen!
John van den Born
John van den Born
2023-01-23
Het vervangen van onze oude vloer door een nieuwe pvc-vloer was een onderdeel van de verbouwing van de benedenverdieping. Ondanks schoonheidsfoutjes was de service van Rumat vloeren en de persoonlijke aandacht van Stijn lovenswaardig te noemen. Zelfs de standaard algemene voorwaarden werden in mijn voordeel aangepast om vertrouwen te wekken. Mijn deze ervaring zou ik zo weer kiezen voor Rumat vloeren.